24. 9. 2012.

Teleportacija uhvaćena kamerom?

Čudo iz Kine

Na neverovatnom snimku koji je ovih dana počeo da kruži raznim blogovima koji se bave paranormalnim pojavama zabeležena je stvarno neobična pojava - čovek koji izgleda kao da se teleportuje, kako bi spasio biciklistu.

Na snimku sigurnosne kamere u Kini vidi se kamion pred koga izleće biciklista, ali u poslednjem trenutku se pojavi za sada još nepoznata osoba koja zgrabi biciklistu i teleportuje ga iza kamiona.

Iako se svi slažu da je video impresivan, postoje oni koji tvrde da nije autentičan nego da se radi o kineskoj reklami. Zahvaljujući jezičkoj barijeri, skeptici svih vrsta došli su na svoje i nude kojekakva objašnjenja i teorije pa tako rasprava o videu, bio stvaran ili ne, svakim satom postaje sve zanimljivija.

Kako god bilo, svi oni koji su videli snimak tvrde da ga vredi pogledati, uprkos tome što još niko nije siguran u njegovu autentičnost. Ipak, implikacije koje ima ovaj događaj, u slučaju da je stvaran, toliko su intrigantne da se čak i oni koji su sigurni da je reč o običnoj reklami na trenutak zamisle i pomisle "šta bi bilo kad bi bilo".

Snimak koji zadnjih nekoliko dana osvaja blogosferu pogledajte ovde:

Izvor: Trojka

Нема коментара:

Постави коментар