3. 9. 2012.

Najluđa pritužba turista: Ima previše žena na plaži



Svima nam se dešavalo da letovanje preko turističke agencije ne ispadne kako smo zamišljali, ali da li biste se požalili na preudobne krevete, ribe u moru ili zgodne žene na plaži?

Evo nekoliko bizarnih pritužbi turista...
 
Na sudu zbog ružnog vremena

Jedan vlasnik apartmana u Hrvatskoj koji, između ostalog, iznajmljuje i brodove, završio je na na sudu, jer nije mogao da svojim gostima obezbedi Sunce. Naime, u svom katalogu je, između ostalog, imao slike brodova, mora, sunca, a turisti su ga tužili jer im nije prodao sve iz kataloga - ceo jedan dan bilo je tmurno vreme. Naravno, tužba je odbačena i pre nego što je došlo do ozbiljnih natezanja.
 
Previše žena na plaži

I ovakav prizor nekome smeta

Možda jednu od najbizarnijih pritužbi ikad podneo je jedan turista posle provedenog godišnjeg odmora na Majorci. Agencija preko koje je uplatio hotel primila je mejl u kojem se žali da je na plaži bilo previše žena u bikinijima koje dobro izgledaju, pa mu je to uzrokovalo mnoge svađe sa ženom. Još je zabavnija činjenica da je istoj agenciji pristiglo pismo i žene koja se žali da je bilo previše žena u bikinijima i da je muž više gledao njih, nego nju.
 
Preudobni kreveti

Britanac koji je uplatio odmor u Portugalu požalio se kasnije hotelskoj upravi da mu je krevet bio "preudoban" - zbog toga je previše spavao, i nije mogao da potpuno iskoristi dane odmora u razgledanju turističkih lokacija. Sličnu "neprijatnu" situaciju doživeo je i putnik avionske kompanije "Emirates" koji se požalio na preudobna sedišta zbog kojih bi zaspao baš u onim trenucima leta u kojima je želeo da bude budan.
 
"U moru ima riba"

Jedna australijska onlajn agencija dobila je interesantnu primedbu: "Niko nam nije rekao da u moru ima riba! Deca su bila prestravljena!" A čini se da ni mama baš nije bila upućena...
 
Amfiteatar bez lifta

Na jednom forumu, vodič iz Efesa u Turskoj podelio je jednu anegdotu. Američka turistkinja izgleda nije bila svesna da obilazi antički grad, pa je njen komentar na amfiteatar u Efesu bio: "Da je ovo sagrađeno u Americi, sigurno bi unutra postojao lift!"
 
Previše hrane

Mnogi na odmoru nabace koju kilu, ali jedan turista je posle posete španskoj regiji Costa del Sol imao potrebu da se požali da je bilo previše hrane u otvorenom baru njegovog ol-inkluziv hotelskog aranžmana jer se zbog toga vratio kući "barem dve i po kilograma teži" čime nije bio nimalo zadovoljan.

Izvor: Vesti online



 

Нема коментара:

Постави коментар