6. 2. 2014.

Zatvor za ženu koja je “trolovala” samu sebe

 
 Mišel Čepmen

Jedna Engleskinja je postala prva osoba na svetu koja je kažnjena zatvorom jer je samu sebe uznemiravala preko Interneta, prenosi sajt “Metro”.

Mišel Čepmen (24) iz grada Para u Kornvolu osuđena je na 20 meseci zatvorske kazne, nakon što je utvrđeno da je napravila lažne naloge svojih oca i maćehe na Fejsbuku, i sa njih na svoj nalog slala uznemiravajuće i preteće poruke.
 
Čepmenova se zatim žalila policiji na uznemiravanje i kao dokaz im pokazala te poruke.

Sud u Trurou u Kornvolu je čuo kako su njeni potezi doveli od toga da nevini ljudi budu ispitivani u policiji, pa i do razvoda braka njenog oca.

Sudija Kristofer Klark je osuđenu opisao kao “uvrnutu”.

  

Čepmenova je godinu dana provela “trolujući” samu sebe, a to su utvrdili stručnjaci koji su otkrili da su nalozi na Fejsbuku napravljeni sa adrese njenog kompjutera. Ona nije bila u kontaktu sa ocem 21 godinu, a kada su se konačno sreli, posvađali su se, zbog čega je Čepmenova rešila da se sveti. Suprug i branioci Čepmenove su rekli da ona nije mentalno stabilna i da ne razume posledice svojih dela.

“Ona je žrtva, ona ima mentalne probleme i to je bio samo poziv u pomoć. To se dešava kada vam je očajnički potrebna pomoć”, rekao je njen suprug Glin Čepmen (57).

Čepmenova je i ranije bila na sudu zbog sličnog dela, ali je tada prošla samo sa upozorenjem.


Izvor: Blic


Нема коментара:

Постави коментар