24. 2. 2014.

Kako je izgledalo detinjstvo Kim Džong-Una?

 Beta / AP Photo/KRT via AP Video

Kenđi Fudžimoto opisao je medijima zanimljivo i dekadentno detinjstvo severnokorejskog lidera Kim Džong-Una.

Kenđi, bivši kuvar njegovog oca, danas živi u izgnanstvu, piše Express. Kaže da je Kim naučio da vozi u sedmoj godini, a da je u ranim tinejdžerskim danima u tajnosti pušio cigarete.

Od najranijih dana pokazivao je svoj "temperament" urlajući na ljude u kraljevskoj palati. S bratom je često igrao košarku. Dok je njegov brat bio ljubazan kapiten sportskog tima, Kim je više voleo da naređuje i viče na suigrače.

Dok su ljudi u Severnoj Koreji gladovali, Kim je odlazio u Japan kako bi kupovao egzotičnu hranu. Obožavao je da jede Big Mek, a zalivao ga je ogromnim količinama votke.

Uvek je dobijao skupe poklone, a pravila koja su važila za ostale nije se pridržavao.

Prvi auto koji je dobio bio je Mercedes-Benz i od tada vozi samo automobile te marke. "Mislim da ih sada ima više od deset i svi su otporni na metke", priča Kenđi.

Iako je Kimov otac dugo mislio da njegovog sina ne zanimaju žene, s 18 godina Kim je upoznao "brigadu zadovoljstva", grupu tinejdžerki koje su pružale razne seksualne usluge.

"Nikada nije imao devojku. Ali jednog dana u palati se našla jedna plesačica i Kim mi je rekao: ’Ona devojka ima zaista velike grudi'. Tada sam pomislio da je ipak zainteresovan za njih. Sada ima predivnu ženu", rekao je Kenđi.


Izvor: B92

Нема коментара:

Постави коментар