9. 2. 2013.

Udovac popio vijagru, pa umro tokom seksa sa prostitutkom!

 Kuća preminulog Halkića

Husein Halkić (58), udovac iz Bihaća u Bosni, je umro tokom seksa sa prostitutkom A.Z. (33) jer je loše podneo vijagru, tvrde u policiji.

Prema nezvaničnim saznanjima, Halkić je pre seksa sa A.Z. u apoteci kupio neke tablete, i to vijagru, kako kažu, pa bi mogao biti prva žrtva “vijagre” u Bihaću. On je bio srčani bolesnik, pa se pretpostavlja da mu je, najverovatnije, otkazalo srce, prenosi portal avaz.ba.

Medicinski radnici Doma zdravlja Bihać javili su MUP-u u utorak oko 12.30 sati da Halkić u njegovoj porodičnoj kući ne daje znakove života, nakon čega je preminuli odvezen na odeljenje patologije u Županijsku bolnicu.

„Nezvanično saznajemo da je policiju pozvala A. Z. (33), koja je i ranije Halkiću pružala seksualne usluge za 20 do 50 maraka. I toga dana Halkić je došao po nju, a na putu ka njegovoj kući zaustavili su se pored apoteke da on kupi neke lekove“, rekao je predstavnik MUP-a USŽ Fadil Balić, za portal avaz.ba.

Po dolasku kući Halkiću je pozlilo tokom seksa sa A. Z. Dok se nalazio na njoj, on je u jednom trenutku pao, a uznemirena žena otrčala je do prve komšinice da zatraži pomoć. Kada su ljudi počeli da se okupljaju, ona je od straha i sramote pobegla iz kuće i naknadno pozvala policiju. Nakon toga pronašli su mrtvog Halkića, koji na sebi nije imao odeću. Njegov novčanik bio je pun kondoma.

„Tačna je informacija da je, nama poznata ženska osoba, došla kod smrtno nastradalog po dogovoru i da je bila prisutna kada mu je pozlilo“, izjavio je tužilac Idriz Begić, koji je takođe naložio da se obavi i toksikološki nalaz krvi.
Izvor: Alo


Нема коментара:

Постави коментар