16. 2. 2013.

Glupost godine: Andrija Milošević bi da glumi Karađorđa (1752-1817) u seriji o Sulejmanu (1494-1566)!


Bežalo se sa časova istorije! Glumac Andrija Milošević se sinoć u emisiji Ivana Ivanovića propisno obrukao kada je, ničim izazvan, izjavio da bi voleo da igra Karađorđa u seriji “Sulejman Veličanstveni”. To što srpski i turski velikan nemaju ama baš nikakvih dodirnih tačaka, budući da je vođa Prvog srpskog ustanka rođen više od 250 godina posle turskog sultana, nema veze!

Tokom razgovora u studiju Milošević je sam počeo priču o popularnoj turskoj seriji, pa je u jednom trenutku rekao:

- Kada me pitaju koga bih voleo da glumim u “Sulejmanu”, ja odgovorim: “Karađorđa!”.

Ivanović je pokušao da glumca spase komentarom: “Pa, to bi moglo kada prođu još tri sezone, i taj period dođe na red”, ali Andrija koji se već očigledno uživeo u ulogu Karađorđa, je nastavio sa pričom:

- Ali, nisu tu bitni ti istorijski detalji, mislim da bi Karađorđe uneo svežu krv, razmrdao ljubavne odnose u seriji!

Podsećanja radi, Sulejman I Veličanstveni je rođen 1494. (u nekim izvorima se pominje i 1495. godina) a umro je 1566. tokom opsade Sigeta. A Andrijin budući lik? Karađorđe je rođen najverovatnije 1752. godine (pominju se i datumi između 1749. i 1768. godine), a ubijen je 1817. godine.

Andriji preostaje da se drži uloge Banja i da pazi da sledeći put ne pomisli kako bi bilo sjajno da glumi Njegoša u seriji “Budva na pjenu od mora”.

Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар