8. 2. 2013.

Indijanac im objasnio ko je, ustvari, ilegalni doseljenik


Jedan američki starosedelac rešio je da na skupu kom su ljudi protestovali protiv ilegalnih doseljenika objasni kako stvari zapravo stoje.

Svi ste vi prokleti ilegalci! Svi ste vi ilegalci! Mi nismo pozvali nikoga od vas ovde. Mi smo jedini pravi američki starosedeoci“, bila je poruka neidentifikovanog muškarca.

Ukazujući na evropsku istoriju zauzimanja tuđe zemlje, čovek je suočavao sa svakim protestantom, od kojih je većina sa sobom imala zastavu Sjedinjenih Američkih Država, dok svi nisu napustili skup.

Samo nastavite sa vašim lažnim argumentima. MI smo jedini ovde legalno. Mi smo ti koji bi trebalo da nosimo tu zastavu pošto je crvena boja boja naše krvi koja je prolivena“, izjavio je on misleći na domorodačku populaciju Amerike.

Osobe koje su protestvovale većinom su ignorisale čoveka koji je sa sobom imao dete iako su ga neki informisali da i oni imaju isto poreklo kao i on.

Predsednik Amerike, Barak Obama, nedavno je tokom svog govora podsetio naciju da „ukoliko niste jedan od prvih Amerikanaca, domorodaca, vi ste došli odnekud – neko vas je doveo ovde“.


Izvor: Vesti net


Нема коментара:

Постави коментар