24. 10. 2013.

Ona će vas uplašiti i bez Noći veštica


Vampirica iz Meksika, Marija Hose Kristerna, ima čak 49 modifikacija na telu. Našla se u Ginisovoj knjizi rekorda zbog toga a posebnu pažnju dobiće tokom predstojećeg praznika Noći veštica.

U susret Noći veštica (31. oktobra), ekipa iz Ginisove knjige rekorda odlučila je na svoj način da obeleži ovaj omiljeni američki praznik.

Oni su na jednom mestu sakupili sve (strašne) rekorde koji imaju veze sa praznikom Noći veštica. Na listi su se našli, na primer, najveća pita od bundeve iz 2005. godine, najveća budneva ikada (iz Masačusetsa 2012.) ali i najviše maskiranih ljudi na jednom mesti - 27.080 na stadionu u Anhajmu kao i jedna veoma strašna devojka - Marija Hose Kristerna najpoznatija kao Vampirica iz Meksika.

Na ovom spisku ona je zbog modifikacija koje je napravila na svom telu - čak 49 i tu spadaju - vampirski zubi, rogovi, implanti u rukama i grudima kao i istetovirano telo.

Ona svoje tetovaže vidi kao oslobađajuće i da stvar bude još zanimljivija, Marija živi vrlo jednostavnim i običnim životom. Majka je četvoro dece, školovani advokat, koji drži salon za tetoviranje.

Više fotografija Marije Hose Kristerne pogledajte ovde.



Izvor: B92

Нема коментара:

Постави коментар