13. 4. 2013.

Snimaju porniće da očuvaju okolinu?!


Eko-aktivisti iz Britanije smislili su neobičan način da promovišu očuvanje čovekove okoline, i skupe novac za svoje projekte.

Oni su "zvezde" sopstvenih porno-filmova, koje postavljaju na svoj sajt. Zainteresovani moraju da se pretplate na sajt, i dodatno plate svaki klip koji pogledaju, a njihov novac onda biva prosleđen udruženjima za očuvanje sredine.

Ova grupa sebe zove "Fuck for Forest", a osim stalnih članova koji snimaju filmiće za odrasle i na taj način skupljaju donacije, primaju i volontere koji takođe mogu da snime film.

O ovoj neobičnoj grupi snimljen je dokumentarac, koji će ovih dana biti prikazan na mreži BBC.

"Golo ljudsko telo ovih dana se smatra uvredljivom slikom, ali prave uvrede su slike industrijalnog sveta. Ne vidim zašto ne bismo svoja tela iskoristili u dobre svrhe", rekao je Tomi Hol Elingsen, koji je osnovao grupu pre skoro deset godina.

Tomi nije otkrio koliko se filmova snima na mesečnom nivou - za tu informaciju morate da se pretplatite na sajt, pa gledate šta ima novo - ali je rekao da "Fuck for Forest" godišnje skupi oko 100.000 funti za očuvanje sredine.

Izvor: Mondo

Нема коментара:

Постави коментар