25. 4. 2013.

Hit Crnogorka opisuje dečka: Seljak u burberu majci


Propali izlazak. - SMS jedne Crnogorke u kojem ona pokušava da svojoj drugarici dočara kako se provela na sastanku s dečkom postao je pravi hit na društvenim mrežama. Devojci se nije svideo mladićev imidž niti njegov automobil, ali se s druge strane oduševila izvesnim Milom, za kojeg korisnici društvenih mreža veruju da je u pitanju ni manje ni više nego premijer Crne Gore Milo Đukanović.

Poruka koja zabavlja ceo region glasi:

Zamisli seljaka, došao mi u burberu majci i nekim sjajnim pantalonama! I to sa nekim golfom 5 starim, veli mi da košta masu, uopšte nema puno dugmadi unutra, pih, zgadio mi se. Pošli smo u Dali i bio Milo tamo, kakav gospodin, a oko njega kilo ljudi! Ovome se više neću javit, samo sam sok naručila bila. Uf, što ima kod tebe?

Bez obzira na to što nije sigurno da li se radi o pravoj ili izmišljenoj poruci, ona je pokrenula niz komentara na internetu. Pojedini su prepoznali da se radi o devojci iz Podgorice, jedni su je osudili, ali ima i onih koji su je branili.

Kupala sam ti se bez toplesa

Korisnici interneta nedavno su se zabavljali transkriptom navodnog telefonskog razgovora dve Crnogorke u kojem je opisana devojka iz susedne države opčinjena novcem, kolima, kriminalcima i luksuznim životom.

Post pod naslovom „Sasvim običan telefonski razgovor dve Podgoričanke“ na društvenim mrežama imao je više hiljada šerova. Jedna devojka prepričava drugoj, kojoj tepa „kraljice“, kako je provela dan s dečkom, žestokim momkom. Opisala je kako ju je vodio na skupa mesta, koja nemaju ukusnu hranu, da se kupala „bez toplesa“, da on na kolima ima policijske tablice i da mu niko ništa ne može, a ponosno je izdvojila to što je sedela pored Veselina Barovića, milijardera za kojeg se sumnja da je bogatstvo stekao švercom duvana.

Izvor: Kurir

Нема коментара:

Постави коментар