27. 4. 2013.

Žena (80) greškom progutala dijamant vredan 5.000 dolara!


Žena sa Floride slučajno je progutala dijamant vredan 5.000 dolara koji je bio u čaši šampanjca na humanitarnom prijemu kojem je prisustvovala.

Mirjam (80) koja je odbila da navede svoje prezime, učestvovala je na humanitarnoj večeri Ženskog kluba Tampa u tom gradu.

Kao iznenađenje za prisutne organizacija je u 399 od 400 čaša šampanjca stavila cirkone, dok je samo u poslednju stavila dijamant vredan 5.000 dolara koji je donirao lokalni zlatar.

Ideja je bila da na kraju večeri svaka čaša bude proverena i da dijamant pripadne osobi u čijoj čaši se nađe.

Međutim, plan je propao čim je Mirjam, koja nije znala za plan organizatora greškom progutala sve što se nalazilo u čaši.

- Smejali smo se, nisam obraćala pažnju i progutala sam – rekla je Mirjam koja navodi da je pokušala da sakrije nezgodu nadajući se da je neko drugo našao blistavi kamenčić.

Iako ju je bilo vrlo sramota morala je da prizna šta je uradila i odmah je odvedena u lokalnu bolnicu na rendgen, međutim problem je bio što se dijamanti ne vide na ovom snimku.

Lekari su pronašli dijamant, ali će tek nakon njegovog vađenja biti utvrđeno da li je u pitanju stvarno vredni dijamant ili još jedan cirkon.

Srećom Mirjam ima zakazanu kolonoskopiju, tako da će joj “kamenčić” uskoro biti izvađen.

Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар