17. 4. 2013.

Upoznajte devojku koja obožava da jede gume

 
Jedna 19-godišnjakinja iz Sjedinjenih Država ima vrlo neobičan porok, a to je slabost ka automobilskim gumama, koje svakodnevno jede uz uobičajene slatkiše ili slane grickalice.
 
Prema sopstvenim rečima, naročito joj se dopada tekstura guma, koja je podseća na sušenu slaninu, a navodi i da su odlične za vežbanje mišića vilice.
 
Čini se da je ne interesuju posledice koje ovakva navika može ostaviti na njene unutrašnje organe, a jedina "priprema" pre jela je obavezno pranje guma.
 
Od početka svoje bizarne zavisnosti, ona je pojela 50 guma (ne znamo koliko je bilo letnjih, a koliko zimskih), a posebno je  interesantno da joj je verenik zaposlen u lokalnoj fabrici istih.
 
Lekarski pregled je nedavno pokazao da strast prema gumama nije ostavila trajne poslednice, ali joj je ipak savetovano da postepeno smanjuje njihov unos kako bi uspela da u potpunosti prekine ovu zavisnost.
 
 
U slučaju da u blizini nema automobilsku gumu, 19-godišnjakinja po imenu Alison jede gumice, trake, ili bilo šta što je napravljeno od gume.
 
Izvor: Auto Portal
 

Нема коментара:

Постави коментар