27. 4. 2013.

Horor u Francuskoj: Porodica iseljena iz uklete kuće!


Stanari kuće u Monk-Norbekuru u Francuskoj moraće da se isele, pošto kažu da ne mogu više da podnesu maltretiranje od strane duhova.

Porodica, čije ime nije saopšteno, već godinama ima "nevidljive cimere", koji su nedavno postali nasilni, prenosi televizija "Frans 3".

Jedan član porodice morao je u bolnicu nakon što ga je u leđa pogodio stalak iz kupatila, a stolica u glavu, prenosi ta televizija. Porodični prijatelj navodno je takođe potražio medicinsku pomoć, jer su ga izbubecali duhovi gađajući ga kamenjem.

Gradonačelnik Žan-Mari Beklan rekao je za lokalnu štampu da je kuća u kojoj živi tročlana porodica već dugo na meti priča o navodnoj paranormalnoj aktivnosti.

Porodica je privremeno preseljena u jedno izletište, dok opština pokušava da im pronađe novi dom. Rekli su da su potražili pomoć lokalnih sveštenika, kako ne bi više trpeli maltretiranje od strane "bivših stanara".

Zanimljivo je da niko od meštana, kojih ima oko 600, nije želeo za francusku štampu da otkrije ko su bili prethodni stanari koji sada progone nove.


Izvor: Mondo

Нема коментара:

Постави коментар