21. 4. 2013.

Feminizirani nacista: Hitler je uzimao ženske hormone?



Na današnji dan 1889. godine rođen je Adolf Hitler, čovek zbog kog je ceo svet ušao u rat. O njegovom privatnom životu postoje mnoge teorije: Tako se preispituje njegovo zdravstveno stanje, eventualna dijagnoza psihičke bolesti ali i upitna seksualna orijentacije, prenosi Washington Examiner.

Međutim, beleške iz intervjua Američke vojske sa diktatorom tvrde da je imao homoseksualne sklonosti i da nije spavao sa Evom Braun u sobi kao i da je uzimao više vrsta lekova, a među njima i ženske hormone.

Herman Merl, bečki lekar i vojni istražitelj, napisao je nakon intervjua sa Hitlerovim ličnim doktorima „homoseksualac“ u polje gde se upisuje seksualna orijentacija.

Uz to dodaje: „Eva Braun – posebna psavaća soba“, pre nego što je napisao „ženski hormoni, više od 50.000 inekcija“. U dokumentu između ostalog piše: „Ispričan mi je njegov seksualni život i odnos sa Evom Braun“.

Beleške će ići na aukciju na kojoj će se naći i predmeti kao što su set za čaj iz Hitlerovog planinskog doma i dnevnici Jozefa Mengelea.

Merl takođe tvrdi da je bio „histeričan megaloman“ i bolovao je od neobičnih bolesti. Zbog toga je morao da uzima lekove da smiri konstantno ispuštanje vetrova a nagađe se i da je bolovao od Parkinsonove bolesti.

U jednoj od proteklih aukcija nalazili su se i dokumenti u kojima stoji da je Hitler konzumirao spermu bika kako bi podigao nivo testosterona. Međutim, dokaz tvrdnji da su lekari na Hitleru isprobavali razne eksperimentalne metode je i spomenuta beleška o ženskim hormonima, koji se mogu koristiti za razne bolesti ali isto tako mogu biti opasni po život i uticati na seksualnu sposobnost.

Izvor: Alo

Нема коментара:

Постави коментар