28. 1. 2014.

Grudnjak se sam otkopčava ako se devojka napali

 

Japanski naučnici predstavili su novi gadžet koji bi trebalo da bude zanimljiv kako ženama koje ga nose, tako i muškarcima. A evo i zašto. U pitanju je grudnjak, koji se sam otkopča ukoliko je njegova vlasnica raspoložena za seks.

Kako objašnjavaju proizvođači, u kopču je ugrađen uređaj koji meri otkucaje srca, pa preko blututa šalje podatke mobilnom telefonu. Ukoliko je broj otkucaja srca visok, aplikacija zaključuje da je osoba zainteresovana,a pa samim tim i uzbuđena i aktivira kopču.

Kompanija koja je proizvela prototip ovog brushaltera kaže da je u pitanju proizvod koji bi trebalo da pripadnice lepšega spola poštedi odbojnih tipova. Tako će i same biti sigurne da su završile u naručju muškarca koji ih je zaista šarmirao i osvojio.

Proizvođači grudnjak reklamiraju kao proizvod koji pomaže u proveri prave ljubavi, ali je činjenica je da suštinski, pre ima veze sa seksualnom uzbuđenošću. Takođe, ostaje nejasno šta će biti ukoliko se otkucaji srca povećaju u slučaju straha, ili tokom plesa, jer do ubrzanog rada može doći iz mnogo razloga.

Ima i onih koji tvrde da bi ovakav proizvod mogli da kupuju i pripadnici jačeg pola. Naime, neki smatraju da bi kupci grudnjaka mogli da budu upravo nesigurni ljubomorni muškarci, koji bi da provere da li su im partnerke verne.
 
Grudnjak koji se sam otkopčava za sada je samo u fazi testiranja, a sada se ne zna ni kolika bi mogla da bude njegova cena.



Izvor: Večernje  novosti

Нема коментара:

Постави коментар