3. 1. 2014.

Najveći seks blamovi 2013.


Od slučajnog puštanja pornića, preko ljubavnika uhvaćenih u prevari, do jednog dede sa zaista čudnim problemom, podsetimo se najsmešnijih priča o seksu u godini za nama.

 Na prvom mestu je žena koja se "proslavila" na Internetu nakon što je njen suprug odlučio da kamerom zabeleži hvatanje na delu. Amerikanka je uhvaćena sa drugim frajerom, a njen muž ili dečko besno je rekao "čekaj da snimak pokažem tvojoj majci". Nije ga videla samo majka, već i svi koji su kliknuli na YouTube...

Dok je nju, očigledno, pojeo blam, par iz San Franciska nije imao takvih problema. Mladić i devojka bez problema su se prepustili strastima tokom vožnje vozom. Ona ga je zajahala i bacila se u akciju, a nije im smetalo ni to što je jedan od saputnika sve vreme snimao mobilnim telefonom.

Prisećanje na seks blamove vodi nas zatim u Bugarsku, gde je jedan muškarac doživeo više nego neprijatno iznenađenje. Nedeljko Karev mislio je, nakon šest godina braka, da mu žena uveče ide na kurs engleskog. On nije znao da zapravo radi kao poslovna pratnja, a ona nije znala da on povremeno koristi usluge takvih servisa... Pogađate šta se dalje desilo – Nedeljko je otišao u hotel i zvao eskort servis da mu pošalju devojku, a na vrata je zakucala njegova žena.

Holandski studenti koji su mislili da će slušati predavanje o hemiji hrane doživeli su neobično iznenađenje. Profesor iz Vageningena, koji broji sitno do penzije, kabl projektora povezao je sa svojim privatnim kompjuterom, a ne školskim, pa su umesto predavanja odgledali pornić! Da blam bude veći, dovitljivi studenti odmah su "predavanje" povezali na striming servis fakulteta, pa je u porniću uživao ceo faks.

Relativno nepoznati reper iz Detroita neočekivano je postao slavan na Internetu, ali ne zbog neke pesme, nego zbog seksa na bini. Dok je Deni Braun repovao, devojke iz prvih redova utrkivale su se da ga dodirnu, ali jedna od njih otišla je predaleko i kada joj je prišao, skinula mu je pantalone i pružila mu oralni seks usred nastupa! "Nisam propustio ni reč pesme", ponosno je napisao reper na svom Twitteru.

Deda iz Australije postao je hit u medicinskim žurnalima, samim time i na netu, pošto su lekari koji su ga operisali opisali njegov neobičan slučaj.Muškarac star 70 godina došao je da potraži pomoć lekara sav skrušen i u bolovima. Doktorima je rekao da je sebi, tokom masturbacije a zatim i seksualnog vrhunca, u otvor penisa ugurao dršku viljuške.

Setimo se i jednog muškarca iz Londona, koji je "provalio" da ga devojka vara, pa snimak sigurnosnih kamera poslao svim zaposlenima na njihovom zajedničkom radnom mestu – u Hitnoj pomoći u Bromliju. Ne zaboravimo ni muškarca koji je želeo da se pohvali time kako njegova draga izgleda gola, pa je snimio "mrtvu" pijanu i taj snimak okačio na net.

Svoju ženu je, ali greškom, snimio i jedan Australijanac koji je, jadan, hteo da vidi da li u njegovoj kući ima duhova. Bez znanja žene postavio je kamere da bi ovekovečio "paranormalnu aktivnost", ali je na snimku zatekao samo "vanbračne aktivnosti" svoje žene.

I za kraj, par zabavnih slučajeva zamene identiteta. Prvi je Brazilac koji je hteo da opljačka jednu kuću, a unutra je zatekao tri para kako orgijaju zajedno. Bez razmišljanja se skinuo i pridružio se akciji, a oni nisu bili ni svesni da se umešao neko sa strane, mislili su da je fantomku stavio neko od pozvanih gostiju da bi povećao uzbuđenje!

Mlada iz Šangaja umesto prve bračne noći imala je prvu mračnu noć – nakon vesele svadbe, u mraku je ušla u pogrešnu hotelsku sobu i prepustila se strastima sa deverom. Kasnije je rekla da je zbog mraka omašila sobu, i da je grešku shvatila tek ujutru.


Izvor: Mondo

Нема коментара:

Постави коментар