20. 1. 2014.

Ima 22 deteta s 11 žena, 33 presude i ne radi ništa


On je stvorio porodicu iz pakla!Britanac Rejmond Hal je bivši građevinski radnik koji nije radio 10 godina i živi na teret države. Najmlađi sin mu ima sedam meseci, a najstarije dete 39 godina. Njegova deca su ubice, kradljivci, a on za to ne mari.

Rejomd je nedavno uhapšen zbog posedovanja marihuane, a sudija mu je izrekao presudu od 18 meseci uslovne slobode, ali njegova kazna nije mogla da ostane neprimećena... Naime, pre ove imao je 32 presude. Jedan od njegovih sinova imao je 18 godina kada je ubio dadilju. Njegova kćerka Rijana izjasnila se krivom za pijanstvo i remećenje mira na seoskom karnevalu. Nabrojana deca tek su mali deo od njegovih ukupno 22 dece koje je dobio s 11 različitih žena. Najmlađi Beri još je beba, dok njegovo najstarije dete ima 39 godina.

- Ja samo volim decu - poručuje iz doma finansiranog od strane države. - Ja sam najbolji tata na svetu.

I dok se on zaklinje na odanost deci, susedi su mu dali nadimak Freng Galager zbog sličnosti s likom iz popularne serije „Besramnici“.

Beri je osuđivan zbog posedovanja droge, pijane vožnje, provala, napada na policajca, napada na jednog čoveka ključem... I njegovi potomci imaju zavidan broj krivičnih presuda. Pored sina osuđenog ubice, još trojica su osuđena na zatvorske kazne zbog pljačke, nasilja, dilovanja droge i zatrašivanja svedoka. Zatvor nije nepoznanica ni majkama njegove dece.

Bivši građevinski radnik nije radio zadnjih deset godina, a porezne obveznike dosad je koštao više od milion funti i ,kako kaže, ne mari puno zbog toga.


Izvor: Večernje novosti

Нема коментара:

Постави коментар