16. 1. 2014.

Prelepa očajnica: Traži muža preko bilborda

Foto: Weibo/Huang Lijuan 

Lepa, a sama… Ovo je problem mnogih dama cele planete, pa tako i Huang Lijuan iz Čengdua, grada u centru Kine. Ona ima 28 godina, diplomu, uspešnu karijeru i roditelje koji joj već neko vreme dišu za vrat zvocanjima da joj je ozbiljno došlo vreme za udaju.

Međutim, iako je veoma zgodna, njoj do sada nije uspelo da pronađe svoju srodnu dušu, pa je zato odlučila da preduzme očajničke mere. Huang muža traži preko bilborda!

- Posedujem kuću, auto, ušteđevinu i tražim gospodina Pravog i sreću u 2014. godini. Moj potencijalni partner mora da bude čist i uredan, pozitivan, da se brine o roditeljima, bude odgovoran. Dobar izgled nije osnovi preduslov da bi mi se dopao – kaže se u ovom luksuznom oglasu koji ovu Kineskinju košta oko milion juana (preko 120.000 evra) na dan.

Foto: Weibo/Huang Lijuan

E sad, neki smatraju da je ovaj bilbord zapravo marketinški trik agencije koja se bavi prodajom nekretnina i da je Huang Lijan samo jedna od prodavačica stanova i kuća u ovoj firmi, ali nije isključeno da je njen poslodavac na vešt način spojio lepo i korisno.

Zato, ako i sami očajnički tražite udavaču, koja je pritom sasvim solidna miraždžika, možda bi trebalo da se javite na oglas. Huang možete naći i na kineskoj društvenoj mreži Weibo, gde ova lepotica objavljuje svoje fotografije.


Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар