29. 1. 2014.

Džaba vam novci: 9 najstrašnijih poslova na svetu!

 Thinkstock

Ima poslova koje toliko volimo da bismo ih radili i džabe. Ipak s druge strane ima i onih zanimanja kojih se ne bismo latili bez obzira na novac.

Predstavljamo vam 9 najstrašnijih poslova na svetu.

1. Radnik koji je popravljao statuu Isisa Hrista u Brazilu svakako je oabvljao jedan od najstrašnijih i najopasnijih poslova na svetu u tom trenutku.


2. Ponekad je strašno da ih samo gledate dok se penju na svoje radno mesto a tek ih gledati kako rade...


3. Jedan od najrizičnijih poslova je svakako učestvovanje u kliničkim studijama u kojima se ispituje dejstvo novih lekova.



4. Još jedan "ruski rulet" koji možete da zaigrate sa vašim zdravljem je ako se prihvatite toga da budete epidemiolog koji se svaki dan sreće sa zaraznim i infektivnim bolestima.


5. Lov na krabe koliko god vam deluje zanimljivo je zapravo veoma opasno. Smrtnost je prema najnovijim podacima čak 26 puta veća nego kod običnih radnika.


6. Posao forenzičara nije toliko opasan koliko je zastrašujuć. Za ovaj posao je zaista potrebno imati čelične živce i što obično kažu jak stomak
.

7. Ronjenje ume da bude zabavno ali kada se spuštate u ogromne dubine kako bi učestvovali u popravkama naftnih platformi onda sve poprima drugačiju perspektivu.


8. Jedna od elitnih jedinica svake policije je odred za otklanjanje bombi gde je svaki dan stavljanje života na kocku.


9. I naravno nesmemo zaboraviti pripadnike, vojske, policije i vatrogasne službe...

Foto: AP 
 
 
Izvor: Kurir 

Нема коментара:

Постави коментар