10. 5. 2013.

Horor na medenom mesecu: Mladoženju ubio morski pas dok se mlada sunčala na plaži!



Pravi horor odvijao se na jednoj plaži na otoku Rejunion kada je mladoženju koji je surfao napao morski pas te ga usmrtio, dok se mlada bezbrižno sunčala na obližnjoj plaži, prenosi metro.co.uk.

Medeni mesec u kojem su novopečeni mladenci trebali uživati na francuskom ostrvu Rejunion pretvorio se u najgoru noćnu moru i najcrniji scenario koji možete zamisliti.

Jednog muškarca (36) iz francuskog grada Morteaua napao je morski pas dok je surfovao na plaži Brisants de Saint-Gilles, smeštenoj na zapadnoj strani ostrva u Indijskom okeanu. Za to vreme njegova supruga se ležerno izležavala, sunčajući se na plaži.

Kupači su primetili krv i odmah pozvali spasioce, koji su pronašli žrtvu i izneli ga na plažu. Ipak bilo je prekasno.

Rejunion ostrvo

Zbog težine povreda mladoženja je iskrvario i nije mu više bilo spasa, a supruga je zbog prevelikog šoka morala biti hospitalizovana

''Plaža je sada zatvorena kako bi se pronašao morski pas ubica. Čini se sve što je u našoj moći'', rekli su iz turističkog odseka na ovom ostrvu.

Ovo nije prvi slučaj da je turista umro od napada morskog psa. U poslednje dve godine na istoj su plaži umrle tri osobe.

Izvor: Alo

Нема коментара:

Постави коментар