17. 5. 2013.

Napukla joj rebra zbog ogromnih sisa, ali želi još veće!



 Lejsi Wajld ponosna na svoje grudi

Lejsi Vajld majka je šestoro dece koja zarađuje od svojih grudi. Naime, iako su njene sise sedme najveće na svetu, njen cilj je da bude među prvih pet, a to će uskoro i napraviti, naravno, daljim povećanjem grudi, koje već sada zajedno teže 9. 5 kilograma!

Lejsi je do 21. godine imala dvoje dece, a radila je kao tattoo umetnik, pomoćnica veterinara, i kao konobarica, ipak to nije bilo dovoljno da izdržava sebe i decu. Tada kao mlada samohrana majka smatrala je da sisate plavuše puno više zarađuju, stoga se odlučila da se podvrgne svojoj prvoj plastičnoj operaciji u kojoj je povećala svoje grudi za dva broja.
 
Kada je shvatila da joj grudi zaista donose veću zaradu, u kojem god poslu se našla, odlučila je svoje sise pretvoriti u primarno sredstvo zarade. U drugoj operaciji povećala je grudi za još dva broja, a nakon toga imala je brojne operacije koje su danas njene sise dovele do veličine LLL. Osim grudi, operirala je i usne, išla je na liposukcije i "podizanje" guze.
 
 
Njene prevelike grudi joj danas stvaraju probleme, a deca je mole da prestane sa operacijama, ipak, ona tvrdi, da je "ponosna što je plastična". Naime, zbog teških grudi, napukla su joj dva rebra, ne može spavati na leđima jer "ima osećaj da će se ugušiti", a morala je da ugradi "trajniA grudnjak od vlastitih mišića i svinjske kože.

Lejsi kaže da time svojoj deci osigurava budućnost, jer ne želi da odrastaju u siromaštvu u kakvome je ona odrasla. Danas zarađuje od pojavljivanja na raznim događajima, a plastične operacije plaćaju joj obožavatelji koji joj uplaćuju novac preko interneta.

Kako Lejsi izgleda i šta kaže o sebi i svome životu, pogledajte u video prilogu (počinje na 3:34):


Izvor: Alo







 



Нема коментара:

Постави коментар