31. 3. 2013.

Sramota: Ruski pukovnik radi u Meku da bi preživeo!


Bivši pukovnik u ruskom vojnom vazduhoplovstvu gospodin Loginov sada radi u Mekdonaldsu.

Čisti stolove i uslužuje mušterije i kaže da mu se generalno sviđa posao.

- Mnogo je bolje nego da radim u bezbednosti ili neki drugi tako dosadan posao. Ovde mogu da upoznam razne ljude, pričam sa mladima i prenesem im svoja iskustva – rekao je Loginov.

Njegove bivše kolege poštuju njegov izbor i ne osuđuju ga što radi u restoranu brze hrane i kažu: “Pravi sovjetski oficir trebalo bi da može da radi bilo koji posao bez žaljenja i očajanja.”

Završio je pilotsku akademiju 1972. godine i raspoređen je u jednu od najtajnijih jedinica u vazduhoplovstvu, jedinicu strateških bombardera, koji su patrolirali granicama Sovjetskog Saveza, često naoružani nuklearnim bombama.

Kada se prijavio za posao u lancu restorana brze hrane, rekli su mu da su najvažnije osobine koje treba da poseduju njihovi radnici hitrost i marljivost, i da mušterije moraju da budu uslužene za manje od jednog minuta.

Uzimajući u obzir njegova prethodna iskustva, to mu nije predstavljalo problem i dobio je posao. Svejedno, sama činjenica da jedno bivše vojno lice supersile kakav je bio Sovjetski Savez i kakva je sada Rusija radi u Meku sramota je za tu državu. Nažalost, sve države nekadašnjeg komunističkog bloka suočavaju se sa istim problemima.

Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар