8. 10. 2014.

Šetao je šumom, a onda je usledio šok! Otkrio je nešto neverovatno!


Džordan Liles je u maju 2013. godine šetao nacionalnim parkom na Velikim dimnim planinama u državi Tenesi, kada je naišao na neverovatan prizor. On je otkrio sasvim nepoznatu lokaciju napuštenog grada koji je star više od 100 godina.

Liles je u toku svoje šetnje naišao na ovu neverovatnu nedođiju u Tenesiju, što ga je nateralo da dokumentuje svoje otkriće da bi ga pokazao javnosti.

Ovaj izletnik koji je iz San Dijega u Kaliforniji, odlučio je da dokumentuje sve što je pronašao u ovoj Zemlji čuda, pa je s tim ciljem napravio fotografije i snimke koji svedoče o veličini i značaju pronađenog grada. Gradić poznat pod imenom Vonderlend klub, smešten je u blizini neoznačenog šljunkovitog puta, sakriven i zaboravljen u šumama ovih planina.



Na snimku iz unutrašnjosti šume, mogu se videti lepote ovog starog grada u Elkmontu. Smatra se da je na ovom mestu otvoren hotel 1912. godine, kako bi se u njemu smestili putnici koji su vozom išli preko planina. Hotel je kasnije pretvoren u privatni klub, koji je zatvoren 1992. godine i od tada ovo prelepo mesto postepeno propada.

Pogledajte video:


Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар