25. 10. 2014.

Ovo je ipak najveći bolesnik na planeti: Otkopao leševe 29 devojčica i oblačio ih da bi im proslavio rođendan!


Anatoli Moskvin (46) šokirao je svet kada je u javnost dospeo njegov snimak na kojem su leševi devojčica, obučeni u bizarne kostime. On je obišao više od 700 grobalja i otkopao dečije leševe.

Mrtve devojčice oblačio je u kostime kako bi im proslavljao rođendan. Ovaj bolesni istoričar, iskopao je oko 150 grobnih mesta. Moskvin je otkopavao tela dece, uzrasta od tri do dvanaest godina, kako bi ispunio svoje bolesne fantazije.

Od devojčica je pravio mumije, oblačio im haljine, čarape i različitu garderobu i leševima  organizovao rođendanska slavlja. Pored toga, imao je spisak imena po kojima je zvao svoje mumije.


Moskvina koji govori čak 13 jezika, neki su opisivali kao genija.

Detektivi su pronašli video snimak koji je Moskvin napravio, i šokiralo ih je kada su čuli šta je ovaj monstrum ponavljao:

- Ove lutke su napravljene od mumificiranih ljudskih ostataka.


Policija je takođe navela da je Anatoli Moskvin prikuljao podatke o svim žrtvama koje je iskopao, kao i da je na njegovom računaru pronađeno uputstvo koje govori kako od čoveka napraviti mumiju. On je otkopao čak 29 devojčica!

Ovaj čovek koji živi u centralnoj Rusiji, uhapšen je 2011. godine, ali mu se neće suditi za počinjene zločine, jer kako se navodi – nije psihički sposoban za suđenje.

Više fotografija možete videti OVDE.



Izvor: Telegraf / Foto & Video: Net


Нема коментара:

Постави коментар