13. 10. 2014.

Ispovest učiteljice (22): Dala sam otkaz i sad mrdanjem guze zarađujem milione!


Džesika Venesa je tokom proteklih nekoliko meseci postala velika internet zvezda. Ona gotovo svakodnevno preko društvenih mreža objavljuje snimke i fotografije sebe kako mrda svojom guzom (tverkovanje).

Kada je ova 22-godišnjakinja iz američke savezne države Floride shvatila da tverkovanje može da zaradi veliki novac, bez mnogo razmišljanja dala je otkaz u školi u kojoj je radila kao učiteljica.

Naime, njeni plesni pokreti kojima je počela da se hvali na brojnim profilima po društvenim mrežama privukli su više od dva miliona ljudi, koji je prate na Tviteru, Instagramu… To je zapalo za oko nekim kompanijama koje sada Džesiki nude novac kako bi ih spomenula u svojim viralnim video-klipovima.


- U samo šest sekundi videa koji objavim na Vine-u zaradim više nego da radim četiri meseca u školi. Stvarno se dobro živi od ovoga. Kupila sam sam novi automobil, otplatila sam ga u celosti, a uspela sam da otplatim i kredit kojim sam platila studiranje. Stvar je jednostavna, što više fanova na društvenim mrežama dobijem, to mi oglašivači više plate da ih spomenem. A ja imam stvarno puno fanova – pohvalila se Džesika.

Iako je sada prava zvezda, Dežika nije uvek bila ovako samouverena, čak se i stidila da pleše pred drugima.

- Kada sam bila mlađa, bila sam jako sramežljiva i nisam volela da plešem ispred bilo koga. Međutim, onda sam upala u neko drugačije društvo i postala sam samouverenija – ispričala je Džesika. Napomenula je da je tverkovanje najobičniji ples i da to ni u kojem slučaju ne čini droljom i kaže da ima veliku podršku porodice.

- Nemam problema da pokažem svoje snimke baki. Ona je otkačena i verovatno bi mi se pridružila u plesu- tvrdi Džesika.

Pogledajte kako Džesika tverkuje:


Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар