20. 10. 2014.

ŠAMPION: Ima četiri žene, sedam verenica i pet devojaka, nijedna nije znala za druge


Sonko Tidžan ima četiri žene, sedam verenica i pet devojaka, i apsolutni je rekorder u Austriji u bigamiji.

On je najzad uhvaćen na aerodromu u Beču nakon što su dve žene shvatile da su oženjene za istog čoveka i prijavile ga policiji. Zavodnik je “kupio” žene po celoj zemlji, koristeći ih da bi prespavao i stanovao kod njih kad god je u blizini, a pozajmljivao je i pare koje im nikada nije vratio.


Njegov razotkrivanje je došlo nakon što je upoznao Sonju Majar, koja je verovala da je to bila ljubav na prvi pogled kada je “oborio s nogu” u baru. Tidžan (28) iz Gambije joj je rekao da oseća isto i nakon kratkotrajne romanse, i uprkos protivljenju njene porodice, venčali su se mesec dana kasnije.

Nakon godinu dana srećnog braka Sonja je zatrudnela. Jednog dana je na Fejsbuku naišla je na ženu sa istim prezimenom, i mužem koji izuzetno liči na njenog supruga. Naravno, počela je da “kopa” po profilu žene i shvatila je da je imaju zajedničkog muža.


- Palo mi je na pamet da možda ima blizanca ili da me vara – rekala je Sonja.

Njih dve su uspostavile kontakt i prijavile ga policiji. To ih je dovelo do otkrića da je imao 16 različitih žena koje su verovale da su one jedine, a sa tri je bio i oženjen. Najmlađa supruga je imala 22, a najstarija 44 godine. U Africi takođe ima ženu sa kojom ima dece.

Izvor: Telegraf



Нема коментара:

Постави коментар