2. 3. 2014.

Ucenili ćerku da ostavi dečka invalida, ako ne prohoda


Jang Nan (23) je devojka iz Kine koja se bori za svoju vezu sa mladićem invalidom, Janom Hongbom (27), jer su joj roditelji dali rok da mora da ga napusti ako ne prohoda za tri godine.

Ovaj period je na nesreću mladog para istekao, a devojka se izborila kod svojih roditelja za dodatnih šest meseci, iako zna da za njih nema nade.

- Ne znam šta da radim. Ja znam da on može da se izleči, ali mi nemamo dovoljno novca za njegovo lečenje. Zapravo, mi jedva sastavljamo kraj s krajem. Treba nam čudo – rekla je očajna devojka.


Hongbo je s druge strane svestan realnosti i slaže se sa njenim roditeljima da ona zaslužuje bolju budućnost i kaže da će ispuniti obećanje koje su dali njenim roditeljima ukoliko on ne stane na noge u narednih šest meseci.

Hongbo je paralizovan od struka na dole, što je posledica nesreće koju je pre pet godina doživeo padom s motora kada se survao niz klizavu liticu.

Njegova nevolja se tu nije završila, jer su mu roditelji imali žestoku raspravu u vezi sa njegovim oporavkom, usred koje je otac udario majku i usmrtio je jačinom svog udarca, nakon čega je uhapšen i smešten u zatvor.

Hongbo i Nanova tada još uvek nisu bili u vezi, već su bili prijatelji koji su se još više zbližili prolazeći zajedno kroz ove teške okolnosti.

Nažalost, sada ništa ne ide u korist mladog para. Hongbo ne želi da izgubi svoju devojku, ali više od toga želi da ona vodi srećan život, a on misli da život uz invalida nije sreća.


Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар