30. 6. 2014.

Kič kopija Pepeljugine kočije: Pogledajte kako izgleda ruska limuzina za svadbe!



Velike sume novca nikada nisu bile garant dobrog ukusa, a možda i najekstremniji primeri neukusnog trošenja para dolaze nam iz Rusije gde se najluđe ideje imućnih pojedinaca pretvaraju u bolnu realnost.

Ovde na scenu stupa žestoko modifikovana „piti kruzer“ svadbena limuzina koja izgleda kao Pepeljugina kočija – na steroidima.

Izgrađena specijalno za venčanja i druge proslave, ova kreacija je na raspolaganju isključivo gornjem sloju ruskog društva koji je spreman da se upusti u vožnju ovim „papamobilom“ po ukusa Salvadora Dalija.


Prvo što upada u oči je ogromna zastakljena kabina za putnike koja je „diskretno“ smeštena iza kokpita, a u unutrašnjosti vam neće promaći bar sa baroknim ukrasima koji se posebno ističu konstantnom promenom osvetljenja najverovatnije smrtonosnog za bilo koga ko zna šta je epilepsija.

Nema sumnje da je izrada ove svadbene limuzine iz košmara vrhunska, a činjenica da će, gde god da se pojavi privlačiti pažnju, govori o tome da ekstravagantni bezukus uvek ima poklonike.


Izvor: Moj auto

Нема коментара:

Постави коментар