26. 2. 2016.

Biblijsko predskazanje? Sekao je drvo motornom testerom, a onda je potekao potok krvi!

 Da li je ovo još jedno Božije upozorenje?

Da li se momenat biblijskog predskazanja bliži: "Krv će kapati sa drveća, kamenje će progovoriti, narodi će biti zbunjeni, zvezde će promeniti kretanje"?

Često smo svedoci raznoraznih pojava koje se tumače kao nekakva predskazanja, od krvavih reka pa do raznih proroka koji prognoziraju "tamnu" budućnost.

Međutim, na Internetu se pojavio jedan potpuno neverovatan video snimak u kome čovek motornom testerom seče drvo koje izgleda kao da krvari. Zapravo scena je potpuno bizarna, jer bukvalno teče lokva krvi.



Da li je ovaj snimak neka vrsta montaže, ili nas Majka priroda ovakvim gestom želi upozoriti da čuvamo biljni svet, pogledajte pa sami procenite?


Ipak, ako se okrenemo nauci, postoji tvrdnja da je ovo takozvano "Bloodwood" drveće. Zapravo postoje dve varijante ovog drveća: "standardna krvava" koja rastu na jugu Afrike, i "krvava pustinjska" koja možemo naći u Australiji. Obe vrste imaju jedinstveni, tekući biljni sok crvene boje, koji neopisivo liči na krv.

Ova vrsta drveća se često koristila u domorodačkoj medicini za lečenje raznih bolesti, ali u moderna vremena, ovo drveće se ceni kao materijal za visokokvalitetnu stolariju koja se od njega izrađuje.


Izvor: Srbija danas




Нема коментара:

Постави коментар