6. 10. 2015.

Šta je, bre, ovo?! Snimio polumrtvu bebu sirene na plaži!

Mali vanzemaljac sirena

Na australijskoj obali jedan korisnik Jutjuba snimio je neverovatnu stvar i postavio video snimak svog otkrića na internet.

Ako je verovati onome što kaže autor videa, reč je o misterioznom vanzemaljskom stvorenju nalik morskoj sireni, koje je snimio na osamljenoj plaži u Severnom Kvinslendu u Australiji.

Stvorenje je, kako se čini, veličine novorođenčeta, a na leđima mu se ocrtavaju čudne izrasline duž kičme. Ipak, za razliku od sirene, nema rep, već dve noge, iako deluje da mu je koža glatka i sluzava, a ima i proširene šake i stopala kao da su prilagođene za plivanje.

Ili se možda sirenama noge spajaju u rep tek u pubertetu?

Autor snimka tvrdi da je ovo snimio nakon što je pronađena kolonija ovih bića, ali i da je istraživanje te nepoznate vrste stavljeno pod najstrožu kontrolu i pod velom je tajne.

Stvorenje najpre nepomično leži, ali odjednom počinje da mrda glavu i tada se čuje iznenađeni uzvik snimatelja „s*anje“. Stvorenje podiže glavu, i vidi se sa leve strane lica potpuno belo oko, a potom je spušta ponovo.


U današnje vreme kada ima puno montiranih snimaka, lako možemo da zaključimo da je reč o još jednoj prevari ili glupoj šali. Ipak, zašto bi neko ko želi da prevari javnost snimio stvorenje koje ima noge, a u komentaru govorio da je reč o sireni, pa i vanzemaljcu, ni sam ne znajući za šta da se odluči?

Ili je možda reč o vanzemaljcima iz sazvežđa Sirijus koje pominje afričko pleme Dogoni, a prema kojem su oni čovekoliki vodozemci?

Ostavljamo čitaocima da sami izvuku zaključke.


Izvor: Pravda

Нема коментара:

Постави коментар