21. 4. 2017.

Neodgovorni roditelji: Njihova beba ima samo osam meseci i 20 kilograma!

Ova devojčica iz Indije ima ogroman apetit i može da jede sve vreme, a što je najgpre, njeni roditelji ne samo da joj uskraćuju hranu, već je i podstiču da jede što više!

Šatat Kumar ima prekomernu težinu za svoj uzrast, a njeni roditelji tvrde nešto nezamislivo!

"Rođena je kao normalna devojčica, a onda je od četvrtog meseca krenula naglo da se goji. Baš voli da jede! Nismo mi za to krivi, bog ju je tako napravio. Ljutim se kada ljudi kažu da je debela", kaže otac devojčice Suraj Kumar (23).

Lekari su veoma zabrinuti jer Šatat sve teže diše, a ima i problema sa spavanjem jer je salo bukvalno guši. Imaju problem i kada žele da uzmu bebinu krv za analizu jer joj je koža toliko debela da im pucaju igle.

Dok majka Rina (21) kaže da brine za  zdravlje svoje već ogromne devojčice.

"Pre Šatat sam rodila dečaka koji je ubrzo umro, a sada je moja devojčica ovakva. Brinem se za njeno zdravlje. Ne jede kao ostala deca, ona jede stalno, a ako joj ne damo da jede ona počne da urla. Vidite kolika, ne mogu ni da je nosim na rukama", žali se majka.

Lekar u Pandžabiju koji brine o Šatat kaže da je iscrpeo sve mogućnosti u pokušaju da ustanovi šta se događa sa ovom devojčicom.

"Imam probleme i kada treba krv da joj uzmem. Koža joj je toliko debela. Rekao sam roditeljima da je vode u bolnicu u Amricaru, ali roditelji tvrde da nemaju za to finansijskih sredstava", kaže lekar devojčice.



Izvor: Zanimljivosti dana

Нема коментара:

Постави коментар