15. 3. 2015.

Piju krv, orgijaju i prizivaju đavola: Zgranućete se kada vidite šta sve satanisti rade!


Video snimak koji je dospeo u javnost, u najmanju ruku je zapanjio svet i mnoge ostavio bez teksta. Izvođenje satanističkog rituala zabeleženo je u potpunosti, a obožavaoci đavola su svojim ritualima ponovo pomerili granice. Sve se desilo u Verakruzu u Meksiku, a ovom užasavajućem događaju prisustvovali su turisti, koji ovo neće zaboraviti do kraja života.

Grupa ljudi, otpočela je svoj ritual noseći kokoške i koze, koje su žrtvovali Sotoni. Mazali su se životinjskom krvlju, pili je i svoje duše poklanjali “gospodaru tame”.

Satanisti širom sveta, poznati su po svojim šokantnim ritualima koji sadrže mnogo krvi, orgijanje, žrtvovanje, ples i zaklinjanje đavolu kao vrhovnoj sili, a sve ovo se odvija u šumi ili u pećinama. Jedan od svedoka koji je prisustvovao ovim događajima Randal Sulivan, navodi da “nikada ne bi poverovao da nije video svojim očima” i da ” nikome u životu ne želi ovakav prizor”.


- To što oni rade je živi užas! Muče životinje pre nego što ih prekolju, a onda piju njihovu krv. Neki od njih pričaju da je krv iz srca koje još uvek kuca čistija od bilo kakve energije – rekao je on.

Američki turisti veruju da je samo pitanje vremena kada će umesto životinja biti žrtvovani ljudi.


Pogledajte o čemu se radi:


Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар