30. 3. 2015.

HIT: Prodaje se ruski "monstrum" za 115 000 evra!


Na sajtu “Polovni automobili” pojavio se oglas za prodaju ruskog “monstrum” automobila po ceni od 115.000 evra! Radi se o “ladi”, staroj četiri godine, koja je prešla 98.000 kilometara, ima “Bg”tablice i registrovana je do januara sledeće godine!

– “Lada Kombat” je totalno blindiran auto, može izdržati udar ručnog bacača (zolja, osa), obični metkovi joj ne mogu ništa. Obložena je legurom titanijuma debljine 6 cm, dodatno ojačana na patosu. Stakla su debljine 16 cm i neprobojna su takođe. Vozilo je na hibridni pogon, Radijus kretanja samo na baterije je oko 400 km. Benzina troši oko 18 litara. Može se kretati i pod vodom ima sopstvene zalihe kiseonika i vakumski je zatvorena – stoji u oglasu za ovaj neverovatan automobil.

Vlasnik ovog vozila objašnjava da ne pripada grupi “sumnjivih biznismena”, kao i da je do vozila došao preko rođačke veze.


–  Auto je na Bg table i registrovan. Vozim ga jako retko. Auto sam dobio na poklon od tasta koji je jedan od suvlasnika firme koja ih proizvodi u Rusiji za specijalne potrebe ruskih službe. Ja sam običan čovek i ovaj auto meni služi samo da idem na svadbe i vozim mladence i to samo prijatelje, inače vozim “bmw” 318 iz 1993. godine i nisam nafuran na ovako nešto (ovo govorim samo zbog razloga prodaje ako nekog zanima). Auto je u besprekornom stanju. Za sve informacije pozovite, ali samo ozbiljni, nemam nameru da objašnjavam cirkuzantima kakav je i šta je ovaj auto – stoji u ponudi.



Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар