20. 11. 2014.

KO JE ZABRANIO ISTRAŽIVANJE? Na dnu Bermudskog trougla pronađene misteriozne piramide, a još uvek se ne zna ništa o njima


U centru Bermudskog trougla pronađene su dve džinovske podvodne piramide koje su napravljene od stakla, ali je američka vojska zaustavila dalja istraživanja. Na dubini od 2.000 metara nalaze se ove čudne građevine koje su identifikovane uz pomoć sonara pod vođstvom okeanografa doktora Mejera Ferlaga. Slučaj su preuzele vojne strukture a svi podaci su blokirani, tako da su dalja ispitivanja ostala pod velom stroge vojne tajne.

Ovaj stručnjak veruje da bi otkriće tajnih piramida u centru moglo da rasvetli slučajeve misterioznih nestanaka brodova i aviona povezanih sa Bermudskim trouglom. Još uvek nije poznato kako su te piramide napravljene i kojim oruđem, na čak dva kilometra ispod vode. Za sada ni ispitivanja ne mogu da se izvrše jer nedostaju mašine za istraživanja na toj dubini, a proces koči i sama činjenica da moderna tehnologija ne može da prepozna i analizira ove građevine.


Čim je otkrivena ova misterija, novinari su imali gomile slika i visokorezolucionih kompjuterskih podataka koji pokazuju trodimenzionalne piramide kao savršeno glatke, bez ikakvih algi ili pukotina. Širina piramide je oko 300 metara, a visina iznosi 200 metara, tako da su ove dela veća od Keopsove čak 3 puta.

Na vrhu se nalaze dve ogromne rupe, a kroz jednu od njih voda prolazi velikom brzinom i tako stvara snažni podvodni talas, koji dalje uzrokuje veliki vrtlog. Zbog njega se na površini vode formira izmaglica i talasi koji sve povlače ka dnu. Upravo zbog toga istraživači Bermudskog trougla veruju da je to jedan od uzroka brodoloma i misterioznog nestajanja svega što prolazi tuda.

Pogledajte video:


Izvor: Telegraf


Нема коментара:

Постави коментар