31. 12. 2015.

NAZDAROVJA: Rus umro od alkohola, probudio se u mrtvačnici, vratio se na žurku da pije!


Jedan Rus se probudio u mrtvačnici nakon što je proglašen mrtvim, kako prenose lokalni mediji. Pre ovog incidenta, on je bio sa prijateljima na zabavi sa “rundama alkohola”. Međutim, ono što je još zanimljivije, on se posle “čudesnog buđenja” vratio na žurku.

Muškarac se onesvestio nakon što je popio previše alkohola, pa je greškom proglašen mrtvim. Ovaj slučaj na istoku Rusije je prijavljen u sredu, ali nije sasvim jasno kad se tačno dogodio.

Njegovi prijatelji su pozvali hitnu pomoć i medicinsko osoblje ga je proglasilo mrtvim pre nego što su ga odveli u mrtvačnicu. Ipak, čovek se na kraju “vratio”, dok je bio u zamrzivaču mrtvačnici.

- Te noći, bili su ispunjeni kapaciteti lokalne mrtvačnice, tela su bila ne samo na policama, nego i na podu hladnjače, gde je premešten naš “mrtav” heroj - rekao je portparol policije Aleksej Stojev.

Čovek se u jednom trenutku probudio ne uspevajući da shvati gde se nalazi. Svest mu je bila pomućena zbog uticaja alkohola, a u mraku je osetio da su mu udovi totalno hladni. Pa je u strahu požurio prema vratima, ali su ona bila zaključana.

Počeo je da vrišti za pomoć i da lupa na vratima. Kada su ga čuli stražari, prijavili su slučaj lekarima, a oni su prosledili policiji. Kada su policajci otvorili vrata, “čovek koji je vaskrsao” izleteo je u panici iz sobe. Ispitali su ga i zatim pustili.

Kada se vratio na žurku, njegovi prijatelji su i dalje pili, ali “u njegovu slavu”. Osoba koja je otvorila vrata, onesvestila se od šoka. Sahrana se brzo pretvorila u žurku “ponovnog rođenja”.


Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар